Satranç

Satranç -Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinin Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlediği turnuva sona erdi


ADANA (A.A) - Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliğinin Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlediği turnuva sona erdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın ödül töreni Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın katılımı ile yapıldı.
     Toplam 6 kategoride bin 200 sporcunun katıldığı turnuvanın ödül töreni de büyük ilgi gördü.
     Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Veysel Tuncil, satranç sporunun sayısız yararları olduğunu belirtti.
     Turnuvaya katılan çocukları kutlayan Tuncil, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Aldırmaza teşekkür etti.
     Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay da Büyükşehir Belediyesi ile yeni bir projeye başlayacaklarını, proje kapsamında ilköğretime başlayan öğrencilere satranç kitabı ve satranç takımı hediye edeceklerini kaydetti.
     Aldırmaz ise Satranç Federasyonu ile işbirliği içinde 11 bin olan sporcu sayısını 100 bine çıkarmak istediklerini bildirerek, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.
     Daha sonra Aldırmaz ve Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, dereceye giren sporculara madalyalarını ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ödüllerini verdi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER