Satranç

Satranç -Aliağa Belediyesi Satranç Kulubü, 7 oyuncu transfer etti


İZMİR (A.A) - Türkiye İş Bankası Satranç Liginde mücadele edecek olan Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü, 7 oyuncu transfer etti.
     İmza töreninde konuşan Aliağaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Ayyıldız, Ukraynalı İlya Nizik, Gürcistanlı Tornike Sanikidze ve Davit Jojua ile Betül Cemre Yıldız, Selen Sop, Doğa Göksel Cihan ve Ervin Özkan ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtti.
     Aliağa Belediyesi Satranç Kulübünün tek İzmir temsilcisi olarak Türkiye İş Bankası Satranç Liginde ilk kez mücadele edeceğini belirten Ayyıldız, kadrosunu güçlendiren kulübün ligde ses getirecek başarılara imza atacağını ifade etti.
     Ayyıldız şöyle konuştu:
     Çok önemli kulüplerin yer aldığı ligde bizi zorlu bir sezon bekliyor. Çok tecrübeli oyuncuları bulunan kulüplerin yer aldığı ligde başarılı olmak ve uzun yıllar yer almak istiyoruz. Bu doğrultuda takımımızı güçlendiren yeni transferler yaptık. Geçen yıl bizi birinci lige taşıyan oyuncularımızla da sözleşme yeniledik.
     Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü geçen yıl Konyada düzenlenen, 2012 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında ilk 3e girerek Türkiye İş Bankası Satranç Ligine yükselmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Tolga Albay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER