SATSOdan Muhtarlar Derneğine ziyaret

SATSOdan Muhtarlar Derneğine ziyaret -SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul: -Açtığımız meslek edindirme kurslarına muhtarlarımızın vatandaşlarımızı bilgilendirmesi ve yönlendirmesi sayesinde büyük ilgi oldu (Fotoğr


SAKARYA (A.A) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Muhtarlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Erdal Erdemi ziyaret etti.
     Kösemusul, Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezi (UMEM) çalışmalarına destek verdiklerini belirterek, geçen yıl UMEMde SATSO olarak Türkiye ikincisi olduklarını anımsattı.
     Birliktelikte her zaman rahmet ve bereket olduğuna dikkati çeken Kösemusul, şehrin erkleri ile aynı dilden konuşup, ortak vizyonda buluştuklarını ifade etti.
     Sakaryayı geleceğin otomotiv şehri olmaya hazırladıklarına işaret eden Kösemusul, şöyle konuştu:
     Otomotiv İhtisas OSBsi için çalışmalara başladık. Otomotiv Test Pistinin Sakaryamıza yapılması için Sakarya lobimiz ile bastırıyoruz. Dünyada tek sıfır hata ile otomobil üreten fabrika Toyota Sakarya. Bu, işçiliğimizin referansı. Açtığımız meslek edindirme kurslarına muhtarlarımızın vatandaşlarımızı bilgilendirmesi ve yönlendirme sayesinde büyük ilgi oldu.
     Karasu Limanımız 2014 yılı sonunda inşallah hizmete girecek. Karasu Limanımız ile demiryolu ağımızda bu bölgenin ulaşım ağına güç katacak. Karasu, Sakaryanın dünyaya açılan kapısı olacak.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SATSOdan Muhtarlar Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER