SBS sonuçları açıklandı

SBS sonuçları açıklandı -Bakan Çağlayan, ortaöğretim yerleştirme puanına göre ilk iki sırada yer alan Mersinli öğrencileri telefonla arayarak tebrik etti


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavında (SBS) ortaöğretime yerleştirme puanına göre ilk iki sırada yer alan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.
     Ekonomi Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Mersin Milletvekili Çağlayan, ortaöğretime yerleştirme puanına göre birinci olan TED Mersin Özel İlköğretim Okulu öğrencisi Nezihe Ezgi Menzi ile ikinci olan Mersin Yenişehir Piri Reis İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammet Yusuf Efe ve ailelerini telefonla aradı.
     Öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Çağlayan, Menzi ve Efeye birer dizüstü bilgisayar hediye edeceğini söyledi.
     Çağlayan, ayrıca Nezihe Ezgi Menzinin annesi Bilge Menzi ile Muhammet Yusuf Efenin babası Adnan Efe ve annesi Nurcan Efeyi de çocuklarının başarılarından dolayı kutladı.
    
     Muhabir: Erdal Çelikel
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber SBS sonuçları açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER