SEDAŞ yeni aydınlatma tesisleri yapacak

SEDAŞ yeni aydınlatma tesisleri yapacak


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Dağıtım A.Şnin (SEDAŞ), yeni aydınlatma tesisleri yapacağı bildirdi.
     SEDAŞ yaptığı yazılı açıklamada, hizmet bölgesinde Sürekli Aydınlığın Yenilenen Adı olmak ve çevresine artı değer katmak üzere çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
     Açıklamada, Baytur konutlarına giden yol üzerinde, Sakarya Araştırma Hastanesi kavşağından başlayıp Korucuk Alandüzü kavşağına kadar olan 1 kilometrelik mesafedeki orta refüjde geliş ve gidiş yolunu aydınlatacak olan 11 metrelik direkler ile yeni aydınlatma tesisinin devreye girdiği ifade edildi.
     SEDAŞın Adapazarı merkezde de çalışma yürütüleceği belirtilen açıklamada, Yeni Camiden başlayıp çevre yoluna uzanan palmiyeli cadde üzerinde belediyenin Eser Okulu ve Ottoman Otel önünde yaptığı kavşak ve orta refüj çalışmaları nedeniyle yeni aydınlatma tesisi yapılacak denildi.
     Açıklamada, SEDAŞın 2012 yılı yatırım programı kapsamında, Ferizli ilçesinde 65 direkli tesisi ile Ferizli Organize Sanayi Bölgesine (OSB) kadar yeni aydınlatma direkleri ve cezaevi geçidine 6 direkli aydınlatma tesisi yapıldığı, Sapanca Gazipaşa Mahallesinde SEDAŞ merkezde dağıtım şebekesinin yenilendiği bildirildi.
     Serdivan ilçesinde ise 3. caddede 60 direklik yeni bir enerji nakil hattının yapıldığı, Şükrü Ayna Lisesi önünden başlayan ve Çark sanayi içinden geçen Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarını ikiye bölerek ASEM önünden uzanan yolda da aydınlatma çalışmalarına başlanıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber SEDAŞ yeni aydınlatma tesisleri yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER