Şehit aileleri ve gazilere gıda yardımı

Şehit aileleri ve gazilere gıda yardımı


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehit aileleri ve gazilere gıda yardımında bulunuldu.
     Dernek Başkanı Battal Işıkbol, dernek binasında yapılan dağıtımda yaptığı konuşmada, yıl içerisinde sosyal ve kültürel çalışmaların yanında yardım faaliyetlerinin devam ettiği söyledi.
     Işıkbol, iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olanlara teşekkür ederek, Şehit ve gazi ailelerinin unutulmasını ve ihmal edilmesini istemiyoruz. Bu anlamda gerek maddi gerek manevi açıdan desteğe ihtiyacı olan ailelerimizi gözetmemiz gerekiyor. Sıkıntılarının aşılması ve acıların paylaşılması hepimizin görevidir. Derneğin imkanları dahilinde şehit ve gazi ailelerine kendimizi adamış insanlar olarak her türlü desteği vereceğiz. Tüm şehit aileleri ve gazilerle birlikte tüm inananların mübarek Ramazan bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim diye konuştu.
     Kendilerine her zaman kendilerine destek olan Dernek Başkanı Işıkbola teşekkür eden şehit aileleri ve gaziler ise bir vücut olarak görevini yapan Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimime çalışmasında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gazilere gıda yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER