Şehit ve gazi çocukları kültür gezisinde

Şehit ve gazi çocukları kültür gezisinde -Mehmetçik Vakfınca düzenlenen geziye katılan 100 öğrenci, Efes Antik Kenti ve Meryemana Evini ziyaret etti


İZMİR (A.A) - Mehmetçik Vakfınca düzenlenen kültür gezisine katılan 100 şehit ve gazi yakını, Efes Antik Kenti ve Meryemana Evini ziyaret etti.
     Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfından öğrenim yardımı alan öğrencilerin katıldığı kültür gezisinde, Selçuk ilçesindeki Meryemana Evi ve Efes Antik Kenti gezildi.
     Kafileye başkanlık eden Mehmetçik Vakfı Bağışlar Müdürü Gürkan Akyüz, gezinin amacının şehit ve gazi çocukları arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi. Bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri etkinlikte, Kurtuluş mücadelesinin verildiği güzergahı gezdiklerini ifade eden Akyüz, bugün Kuşadasına geçeceklerini ifade etti.
     Bu arada, Efes Antik Kentine girişte kimlikleri yanında olmayan 43 öğrenciden ücret alındı. Akyüz, kimlikleri yanında olmayan öğrenci başına 25 lira ödediklerini kaydederek, Gerekli yazışmaları daha önce yapmamıza rağmen bu ücret alındı. Onlarda kendilerine göre haklı diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Uzun / Ali Rıza Karasu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şehit ve gazi çocukları kültür gezisinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER