Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu MMOyu ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu MMOyu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şube Başkanı Başar Küçükparmakı ziyaret etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen ziyarette, teknik bilgiler ve kent güvenliğiyle ilgili konular görüşüldü.
     Başkan Fadıloğlu, ziyarette, vatandaşların daha güvenli ve daha rahat ortamlarda yaşayabilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.
     Yeni çıkan yönetmeliklere bağlı olarak kurumlar arası işbirliği çerçevesinde odalarla birlikte hareket etmeye çalıştıklarını ifade eden Fadıloğlu, Gayemiz vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda yaşaması. Teknik konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Daha önce asansör sistemleriyle ilgili bir protokol imzalamıştık. Bundan sonraki süreçte de odalarımıza destek vermeye devam edeceğiz ve bu konuda üzerimize düşeni yapacağız dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni çıkan yönetmeliklerle odaların ve yerel yönetimlerin birlikte çalışmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan MMO Şube Başkanı Başar Küçükparmak ise daha önce Şehitkamil Belediyesi ile asansör sistemleriyle ilgili protokol imzaladıklarını hatırlattı.
     (GÖZ-MUH-SEÇ)
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu MMOyu ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER