Şehitkamil Gençlik Kupasında 252 dev adam

Şehitkamil Gençlik Kupasında 252 dev adam sahaya çıkıyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesinin 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği Şehitkamil Basketbol Gençlik Kupasının kura çekimi ve teknik toplantısı Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirildi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, devlet okullarının katılımı ile gerçekleştirilecek Basketbol Gençlik Kupasına 252 sporcu katılacak.
     Şehitkamil Belediyesi, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği basketbol kupası sonucunda birinci olan okulu akıllı tahta ve projeksiyon cihazı, 2nci olan okul masaüstü bilgisayar, 3üncü olan okulu ise lazer yazıcı ile ödüllendirecek.
     Ayrıca turnuvaya katılan tüm sporcu ve antrenörlere turnuvanın anısını yaşatmak üzere katılım belgesi ve tişört verilecek.
     Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi yardımcısı ve Federasyon teknik komiseri Özcan Koyunoğlu, Şehitkamil Belediyesinin kulüpler bazında yaptığı işlerle ve şampiyonlara yaptığı sponsorlukla her zaman yanlarında olduğunu belirtti.
     Geçtiğimiz haftalarda Gaziantepte gerçekleştirilen Anadolu Kupasında bir temsilcilerinin olması ve yine aynı şampiyonanın ana sponsorunun Şehitkamil Belediyesinin olması kendilerini gururlandırdığını ifade eden Koyunoğlu, Şehitkamil Belediyesi yine önümüzdeki günlerde ilimizde düzenlenecek ve Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, gibi köklü basketbol ekiplerinin katılacağı Türkiye Şampiyonasının da sponsorları arasında. Ben bu vesile ile şahsım ve basketbol il temsilciğimiz adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum dedi.
     19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyecekleri Basketbol Gençlik Kupasına olan katılımın kendilerini mutlu ettiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise sporun ve sporcuların her zaman yanında olduğunu kaydetti.
     Fadıloğlu 7-12 Mayıs 2012 tarihlerinde Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde düzenlenecek Basketbol Gençlik Kupası müsabakalarına tüm basketbol sevenleri davet etti.
     (GÖZ-SEÇ)
<< Önceki Haber Şehitkamil Gençlik Kupasında 252 dev adam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER