Şehitkamil Kaymakamı Aydın ve Belediye Başkanı

Şehitkamil Kaymakamı Aydın ve Belediye Başkanı Fadıloğlu vatandaşların evlerine konuk oldu


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bazı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
     Aile ziyaretlerine Şirinevler Mahallesinden başlayan Kaymakamı Mehmet Aydın ve Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ani kalp krizi sonucu beyin felci geçiren ve yatalak durumda olan Abdullah Karayılanın evine konuk oldular.
     Ankaradaki rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğü için evinde bulunamayan Abdullah Karayılanın yerine eşi Zeliha Karayılan Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu-nu karşıladı. Ani gelen bu rahatsızlık sonucu çok zor durumda kaldıklarını ifade eden Zeliha Karayılan kendilerine verilen tekerlekli sandalye dolayısıyla Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğluna teşekkür etti.
     Tekerlekli sandalye Ankarada tedavi gören Abdullah Karayılana gönderildi.
     Kaymakamı Aydın ve Başkanı Fadıloğlunun ikinci durağı ise Yukarı Beylerbeyi Mahallesindeki Türk ailesi oldu. İşçi emeklisi Ali Türkün evine ziyarette bulunan Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu doğuştan hareket kaybı olan 20 yaşındaki Eser Türkün hastalığı ile ilgili bilgi aldılar.
     Çok eski ve ilkel bir tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren ve yenisini almaya maddi imkanları yetmeyen aileye tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Baba Ali Türk yaptığı açıklamada, Kızımın yeni bir tekerlekli sandalyesi olsun diye belediye ye 5 gün önce müracaat etmiştim. Kızım 5 gün sonra tekerlekli sandalyesine kavuştu. Kaymakamımıza ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şehitkamil Kaymakamı Aydın ve Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER