AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk sorun dinliyor


ADANA (A.A) - AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.
     AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Pamuk, Adananın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhanda sorumluluklarının daha fazla olduğunu belirtti.
     Pamuk, seçim takvimi içerisinde olmamalarına rağmen, her fırsatta sahada vatandaşlar ile beraber olup sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, insan merkezli düşünen bir siyasi parti olduklarını ve bunun için düzenli olarak mahallelerde vatandaşları ziyaret edip sorunlarını dinlediklerini bildirdi.
     Çalışmaları sırasında tespit ettikleri ihtiyaçları veya sorunları ellerinden geldiğince gidermeye çalıştıklarını anlatan Pamuk, Bu kapsamda sorunları dinlemek ve partiye yeni üyeler kazandırmak amacıyla Meydan Mahallesi ve Mısır Çarşısı esnafını ziyaret ettik. Adananın sıcak yaz aylarında çalışmalarımız yorucu oluyor. Ancak insanların meşru zemine dayalı taleplerini olanaklar dahilinde çözebilmek, yaşanılan zorlukları tatlı bir yorgunluğa dönüştürüyor ifadeleri kullandı.
     Pamuk, muhalefet partileriyle ilgili de şunları kaydetti:
     İstedikleri platformda rekabete bizler varız. Partimizin iktidarda olmasına rağmen her günümüzü yarın seçim olacakmış gibi değerlendiriyoruz. AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı mahallelerde en ücra köşelere kadar gidiyor. Bütün yerleşim birimlerinde sandık kurullarına varana kadar teşkilatlanıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın ustalığına layık olmak idrakiyle AK Parti Seyhan İlçe çalışıyor.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER