Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuşun cenazesi, memleketi Orduda toprağa verildi


ORDU (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuşun (35) cenazesi, memleketi Orduda toprağa verildi.
     Akkuşun Türk bayrağına sarılı tabutu, Ordu Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Yeni Mahalledeki baba evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından cenaze, törenin yapılacağı Eskipazar köyü camisine götürüldü.
     Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınları ile İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, AK Parti Ordu milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal ve İhsan Şener, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ile Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Şehidin cenazesi, İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlunun kıldırdığı cenaze namazının ardından, aynı köydeki Ordu Garnizon Şehitliğinde toprağa verildi.
     Bu arada, cenaze töreninde fenalaşan şehidin eşi Songül Akkuşa sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin 8 yaşındaki oğlu Hasan Mert ise tören boyunca babasının tabutu başında bekledi. Şehidin 1 yaşındaki oğlu Enver Efe ise akrabalarının kucağında töreni izledi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER