Senfoni orkestrasına, Roman orkestrasından sürpriz konser

Senfoni orkestrasına, Roman orkestrasından sürpriz konser -Edirneye konser vermek için gelen Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrasının yemek yediği restorana gelen Roman çocuklar mini konser verdi


EDİRNE (A.A) - Edirneye konser vermek için gelen Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrasına Roman çocuklardan oluşan Suyun Ötesi Ritim Grubu sürpriz konser verdi.
     Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında konser vermek için kente geldi.
     Edirneyi Tanıtma ve Tava Ciğerini Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, orkestra üyelerine tava ciğer ikram etti. Orkestra üyelerinin tava ciğer yediği sırada içeriye giren roman çocuklar, sahneledikleri gösteri ve çaldıkları enstrümanlarıyla izleyenleri hayran bıraktı. Tiyatro sanatçısı Serhan Arslan da çocukların oynadığı onuna eşlik etti.
     Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası şefi Rengim Gökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Edirnede sahne alacaklarını belirtti.
     Roman çocuklardan oluşan çocukların verdiği sürpriz konserden çok etkilendiğini anlatan Gökmen, "Çok keyifli çok güzel bir sürprizdi. Ben burada böyle oluşumlar olduğunu biliyordum ama ilk defa canlı izleme fırsatı buldum. Onlarla karşılaşmak çok hoş bir sürpriz oldu. İnşallah bundan sonra sıkı bir işbirliğini başlatırız" dedi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin
    
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Senfoni orkestrasına, Roman orkestrasından sürpriz konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER