Serada 105 kök Hint keneviri ele

Serada 105 kök Hint keneviri ele geçirildi -Karabükte yapılan operasyonda, bir evin bahçesinde bulunan ve kaçak elektrikle ısıtılan serada 105 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 2 kişi göz altına alındı


KARABÜK (A.A) - Karabükte yapılan operasyonda, bir evin bahçesinde bulunan ve kaçak elektrikle ısıtılan serada 105 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 2 kişi göz altına alındı.
     Karabük Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir evin bahçesinde bulunan serada Hint keneviri yetiştirildiği ihbarı aldı. Polis ekipleri, Fevzi Çakmak mahallesinde A.Dye (37) ait olduğu ileri sürülen evin bahçesindeki seraya operasyon düzenledi.
     Operasyonda, eni 4, boyu 8 metrekare ebatındaki sera içine ekili 105 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili A.D ve İ.H.G (43) gözaltına alındı. Polis ekipleri, serada yaptıkları aramada Hint kenevirlerini daha iyi yetiştirebilmek amacıyla kaçak elektrik hattı çekilerek kullanılan ısıtıcılar, termometre ve nemölçer cihazları buldu.
     Operasyonda ele geçilen Hint kenevirlerinin gerekli iznin alınmasının ardından imha edileceği, gözaltına alınan A.D ve İ.H.Gnin ise emniyette ifadelerinin alınması ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Serada 105 kök Hint keneviri ele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER