Serbest bırakıldı, satarken yakalandı

Serbest bırakıldı, satarken yakalandı -Konyada hırsızlık yaptığı ispatlanamadığı için serbest bırakılan şüpheli, arkadaşı ile birlikte çalınan malzemeleri satmaya çalışırken gözaltına alındı


KONYA (A.A) - Konyada hırsızlık yaptığı ispatlanamadığından serbest bırakılan şüpheli, arkadaşı ile birlikte çaldıkları malzemeleri satmaya çalışırken yakalandı.
     Polis, elinde televizyon taşıyan Hasan Cnin (23), merkez Meram ilçesindeki bir otobüs durağında şüpheli hareketlerde bulunduğu ihbarını aldı.
     Polis merkezine götürülen Hasan C, ifadesinde, "Televizyonu biri emanet bıraktı. Eve gitmek için otobüs bekliyordum. Televizyonu çalmadım" dedi. Televizyonla ilgili çalıntı müracaatının bulunmaması üzerine şüpheli, serbest bırakıldı.
     Polis ekipleri, Hasan C. ile arkadaşı Hakan Dyi (23), serbest bırakıldıktan kısa süre sonra merkez Karatay ilçesinde, çalıntı olduğu tespit edilen yüzük, telefon, saat, fotoğraf makinesi gibi malzemeleri satmaya çalışırken yakaladı.
     Şüphelilerin merkez Meram ilçesindeki 3 ayrı evden hırsızlık yaptığı öne sürüldü. Hasan Cnin taşırken yakalandığı televizyonla ilgili de sonradan bir kişinin çalıntı müracaatında bulunduğu öğrenildi. Başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Serbest bırakıldı, satarken yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER