SESOB ve DenizBank arasında işletme kart

SESOB ve DenizBank arasında işletme kart protokolü


SİVAS (A.A) - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve DenizBank arasında işletme kart protokolü imzalandı.
     SESOBdan yapılan yazılı açıklamaya göre, düzenlenen protokolde konuşan SESOB Başkanı Beşir Köksal, teşkilat olarak her zaman esnafın yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
     Amaçlarının esnaf ve sanatkarların ipoteksiz kredi kullanmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Köksal, Özellikle işletme kart sayesinde esnafın hayatını kolaylaştıracak yeni bankacılık hizmetleri ve avantajları da yer alıyor. Esnaflarımız bu kartın avantajlarından en iyi şekilde faydalanmalarıdır ifadelerini kullandı.
     DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ise işletme kart sahibi girişimcilerin hesaplarında para olmasa bile kurtaran hesapla acil nakit sıkıntılarını çözebileceklerini belirterek, esnaf için geliştirilen bu kartın içinde 4 ürünü barındığını ifade etti.
     Şanlı, şunları kaydetti:
     Banka olarak esnafımıza belirli bir harcama karşılığında oda aidatını ödemeyi taahhüt ediyoruz. Esnaflarımız ister şubeden, ister ATMden taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkanından yararlanabilecek. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda işletme karttan faydalanabilecek. İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi bakımından etkin çözümler sunduğumuz kartımız kurtaran hesap, taksitli ticari kredi, sezon ödemeli sektör kredileri ve Business kart ürünlerini de tek karta buluşturuyor.
     İşletme kartı sahibi olmak isteyenlerin banka şubesinden veya internet adresinden başvuru yapabilecekleri belirtildi.
     Konuşmaların ardından işletme kart protokolü imzalandı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber SESOB ve DenizBank arasında işletme kart Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER