Sevdiği kızla evlenemeyince intihar etmek istedi

Sevdiği kızla evlenemeyince intihar etmek istedi -Muşta sevdiği kızla evlenemediği için 7 katlı hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen genç, iki saat süren çaba sonunda çatıdan indirildi


MUŞ (A.A) - Muşta sevdiği kızla evlenemediği için 7 katlı hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen genç, iki saat süren çaba sonunda çatıdan indirildi.
     Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesinde yaşayan ve bir süre önce askerden dönen Mehmet A, sevdiği kızla evlenmek için ailesini, sevdiği kızın evine gönderdi.
     Kızın ailesinin olumsuz yanıt vermesi üzerine bunalıma giren genç, 7 katlı Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin çatısına çıkarak intihar etmek istedi.
     Yoldan geçenlere sevdiği kızla evlenememesi halinde intihar edeceğini haykıran genci gören vatandaşlar ise durumu polise bildirdi.
     Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, çevrede önlem alarak genci ikna etmeye çalıştı.
     Polisin iki saatlik çabasına rağmen ikna olmayan genç, olay yerine gelen akrabalarının sevdiği kızın ailesi ile yaptığı telefon görüşmesi sonunda, ailenin kızlarını vermeye razı olmasıyla eyleminden vazgeçti.
     Polisler tarafından çatıdan indirilen genç, ifadesi alınmak üzere Hürriyet Polis Merkezine götürüldü.
     Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Sevdiği kızla evlenemeyince intihar etmek istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER