Seviye Belirleme Sınav sonuçları

Seviye Belirleme Sınav sonuçları -Antalya Milli Eğitim Müdürü Gülay: -Bu yıl ilk binde 35 öğrencimiz bulunuyor, bu bizim için önemli bir başarıdır


ANTALYA (A.A) - Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre ilk bin arasında Antalyadan 35 öğrencinin yer aldığını ve her yıl başarının artarak devam ettiğini bildirdi.
     Gülay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre Antalyanın bu yıl başarılı bir grafik çizdiğini belirtti.
     Son üç yılda Antalyanın eğitim alanındaki başarısının artarak devam ettiğini kaydeden Gülay, 2010 yılında SBSde ilk bin arasında 19 öğrencimiz yer almıştı, 2011 yılında ise ilk bin arasındaki öğrenci sayımız 28e çıktı. Bu yıl da ilk binde 35 öğrencimiz bulunuyor. Bu bizim için önemli bir başarıdır. Manavgattaki bir öğrencimiz de 500 tam puanla Türkiye ikincisi oldu dedi.
     Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 4 yıldır öğrencilere yönelik, İlköğretim ve Liselerde Başarıyı Artırma projesi uyguladıklarını hatırlatan Gülay, SBS sonuçlarına göre projenin ne kadar doğru ve yararlı olduğunu gördüklerini ifade etti. 3 yılda artan bir başarıya ulaşıldığını belirten Gülay, Hedefimiz bu başarıyı artırarak devam ettirmek diye konuştu.
     Osman Nuri Gülay, başarının kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Seviye Belirleme Sınav sonuçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER