Siirtin ilk bayan futbol takımı kuruldu

Siirtin ilk bayan futbol takımı kuruldu -Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesinde kurulan futbol takımına Vali Musa Çolakın eşi Gülsüm Çolak spor malzemesi yardımında bulundu


SİİRT (A.A) - Siirtin ilk bayan futbol takımı kuruldu. Aile ve Sosyal Politikalar Siirt İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Siirtin ilk bayan futbol takımı olma özelliği taşıyan Aile ve Sosyal Politikalar Siirt İl Müdürlüğü bayan futbol takımına Vali Musa Çolakın eşi Gülsüm Çolak spor malzemesi yardımında bulundu.
     Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü halı sahasında düzenlenen törende futbol takımı oyuncularına spor malzemesi yardımında bulunan Vali Musa Çolakın eşi Gülsüm Çolak, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde terör dahil her türlü sorunun üstesinden gelineceğini söyledi.
     Çolak, her türlü sportif ve kültürel çalışmaları desteklediklerini, takıma her türlü desteği vererek, başarıları için yardımcı olacaklarını belirtti.
     Teknik direktör Zeki Eren de, Siirtte bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve bu alanda bir çığır açtıklarını kaydetti.
     Spora eğilimi olan bir grup genç kızımızla bu futbol takımını kurmaya karar verdiklerini anlatan Eren, şöyle dedi:
     Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstereceğiz. Kuruluş çalışmalarımızı henüz tamamladık ve hemen futbol federasyonuna başvurduk. İnşallah gelecek yıldan itibaren bayanlar ikinci futbol liginde oynayacağız. Şu anda aralarında İskenderun Demirçeliksporda da oynamış deneyimli futbolcularında yer aldığı 30 genç kızımız var. Bu sayı önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. Siirtin adına bu alanda duyurmaya çalışacağız. Şimdiden hedefimizi birinci lig olarak belirledik.
     Konuşmaların ardından futbolculara malzemeleri dağıtıldı.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtin ilk bayan futbol takımı kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER