Siirtte AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş

Siirtte AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı


SİİRT (A.A) - AK Parti Siirt İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
     Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, artık bu kan durması gerektiğini belirterek, helalleşmek zamanı olduğunu söyledi.
     Çözüm sürecinin tasarlandığı gibi yürüdüğünü aktaran Demirkıran, "Her ne kadar birileri provoke etmek istiyorsa da su mecrasında yürüyor. Bundan sonra da provoke etmek isteyenler olacaktır. Biz bu girişimin başarıya ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Tabi bunu muhataplarımızdan da bekliyoruz" diye konuştu.
     Türkiyede yaşayan herkesin düşünen vicdanen bu işin sonuçlanmasını istediğini, tünelin ucunda ışık göründüğünü anlatan Demirkıran, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     "Birileri bu tünelin ucundaki ışığa ulaşmamamızı istiyor. Kimdir bunlar- Kanda ve şiddetten beslenenlerdir. Biz diyoruz ki artık çiçeklerde özgürce açsınlar, kuşlar özgürce uçsunlar. Bu memlekette otuz yıldan beri kuşlar özgürce uçamadı. Çiçekler özgürce açamadı. Çünkü her an başlarına bir bomba düşebilirdi. Artık bu sona ersin. Anneler artık çocuğum sağ gelecek mi diye düşünmesin. Babalar artık ailemle sabaha kadar sağ ulaşabilecek miyim diye düşünmesinler. Artık anneler çocuklarının fabrikadan dönüşlerini beklesin."
     İlçe ve belde teşkilat yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantı daha sonra basına kapalı olarak sürdü.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirtte AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER