Siirtte askeri helikopterin düşmesi

Siirtte askeri helikopterin düşmesi -Kazada şehit olan Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetinin Manisanın Turgutlu ilçesindeki baba evinde yas var


MANİSA (A.A) - Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetinin, Turgutlu ilçesindeki baba evinde yas var.
     Pilot Yüzbaşı Çetinin Cumhuriyet Mahallesi Karaca Sokaktaki baba evine gelen Kaymakam Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı Binbaşı Tarık Ercan ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Mercan acı haberi şehidin anne ve babasına verdi.
     Acı haberi alınca gözyaşlarına hakim olamayan şehidin annesi Nevin Çetin (55) ve emekli öğretmen olan babası Abdullah Çetini (59) Binbaşı Ercan ve Kaymakam Günlü teskin etmeye çalıştı.
     Lenf kanserini 3 yıl önce yenen baba Abdullah Çetin ile anne Nevin Çetin, sağlık ekiplerinin kendilerine sakinleştirici iğne yapmasına müsaade etmedi.
     İlçede acı haberinin duyulmasının ardından çok sayıda vatandaş, taziye ziyareti için şehidin baba evine geldi. Şehit baba evinin bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla bezendi.
     Bu arada, Ankarada öğretmen olan Çiğdem Çetin ile 3 yıllık evli olduğu öğrenilen Jandarma Pilot Yüzbaşı Çetinin de Ankarada görev yaptığı, geçici görevle Siirtte bulunduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Siirtte askeri helikopterin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER