Siirtte Engelliler Günü etkinliği

Siirtte Engelliler Günü etkinliği


SİİRT (A.A) - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte, engelliler ve aileleri keyifli dakikalar geçirdi.
     Etkinliğe Vali Ahmet Aydın, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın da katıldı.
     Öte yandan Vali Aydın, Siirt Ümitli Engelliler Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Nihat Gökhan ve dernek üyeleri ile bir süre görüştü.
     Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada engelli bireylere sahip çıkmaya devam edeceklerini belirten Vali Aydın, İlimizdeki bütün engellileri tespit ederek onlara yardım elini uzatacağız. Onların daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için elimizden gelen gayreti harcayacağız. Unutmayalım ki hepimiz her an engelli duruma gelebiliriz dedi.
     Vali Aydın hastalığından dolayı ayağı kesilme riski bulunan Recep Kartal adlı bir gencin uçakla İstanbula gönderilerek tedavisinin yapılacağını da bildirdi.
     Bu arada AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran da gün nedeniyle mesaj yayımladı. Demirkıran, engellilerin üreten, bağımsız bireyler olarak, spordan sanata, yönetimden ticarete, sosyal hayatın bütün alanlarında etkin biçimde yer alabilmesi için herkese önemli görevler düştüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Siirtte Engelliler Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER