Siirtte yaşlılar evlerinde ziyaret edildi

Siirtte yaşlılar evlerinde ziyaret edildi


SİİRT (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Palanın, Yaşlılar Haftası kapsamında, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, talep ve sıkıntılarını dinlediği bildirildi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Müdür vekili Gökhan Marakçı, Müdür Yardımcısı Tayran Genç, Sosyal Hizmetler Merkez Müdürü Turan Geyik ve sosyal inceleme uzmanları ile Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Barış Mahallesinde ikamet eden Ramazan Sezgin (92), Bahçelieveler Mahallesindeki Meryem Erdemci (90) ve Osman Kıngır (85) isimli vatandaşları ziyaret etti. Vali Yardımcısı Pala, vatandaşlara çeşitli hediyeler ve çiçek hediye etti.
     Yaşlıları ziyaret edip gönüllerini almanın önemine değinen Vali Yardımcısı Mustafa Palanın görüşlerine de yer verilen açıklamada şöyle denildi:
     Yaşlılarımızın huzurlu ortamda yaşamaları sağlamalı ve başkalarına muhtaç olmadan sağlıklı bir ömür sürmeleri gerekir. Avrupa Birliği fonlarından Siirtte yaşayan yaşlılarımızın rehabilite edilmesi ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla, Gündüzlü Yaşlı Bakım Merkezi yapımı için proje hazırladık. Projemiz büyük ölçüde kabul gördü. En yakın zamanda çalışmalara başlanacaktır. Bu anlamlı günde tüm yaşlılarımızın günlerini kutluyorum. Kendilerine huzurlu ve sağlıklı günler temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Siirtte yaşlılar evlerinde ziyaret edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER