Siirt TSO Başkanı Kuzu:

Siirt TSO Başkanı Kuzu: Terör sorununun sona ermesi ile ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz çok daha hızlı bir şekilde kalkınacak, refah düzeyi yükselecektir


SİİRT (A.A) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Güven Kuzu, Terör sorununun sona ermesi ile ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz çok daha hızlı bir şekilde kalkınacak, refah düzeyi yükselecektir dedi.
     Kuzu yaptığı açıklamada, terör sorununun Türkiyenin son 30 yılına damgasını vurarak olumsuz şekilde etkilediğini ifade ederek, bu sorunun çözümüne yönelik toplumsal mutabakatın üst düzeyde olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.
     Bu konudaki desteklerini geçen hafta sonu Siirti ziyaretinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğana da bizzat ettiğini vurgulayarak şöyle dedi:
     On binlerce insanın yaşamını yitirmesine, annelerin gözyaşı dökmesine, çocukların yetim büyümesine yol açan bu sorun maddi açıdan da ülkemize büyük külfetler getirdi. Bu sorunun çözümüne yönelik son zamanlardaki çabaları memnuniyetle ve büyük umutlarla takip ediyoruz. Bu konuda oluşan toplumsal uzlaşma gerçekten en üst düzeyde. Ciddi toplumsal kırılmalara yol açan çözüm sürecini kayıtsız şartsız destekliyoruz. Terör sorununun sona ermesi ile ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz çok daha hızlı bir şekilde kalkınacak, refah düzeyi yükselecektir.
     Kuzu, 31 Aralıkta süresi dolan 5084 Sayılı Teşvik Yasasının yerine getirilecek olan düzenlemelerin bir an önce tamamlanmasını istediklerini de Başbakan Erdoğana ilettiklerini ifade ederek, Siirt -Eruh-Şırnak yolunun tamamlanması ve havaalanı pistinin uzatılarak yeni terminal binası yapımı hususlarını da kendilerine arz ettik ve olumlu cevap aldık. Başbakanımıza teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirt TSO Başkanı Kuzu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER