Siirt Üniversitesi öğrencilerinin Bitlis gezisi

Siirt Üniversitesi öğrencilerinin Bitlis gezisi


BİTLİS (A.A) - Siirt Üniversitesi Renkli Düşünce Topluluğu, Bitlis Eren Üniversitesi Ekoloji Topluluğu rehberliğinde Bitlis ve ilçelerini geziyor.
     Bitlis Eren Üniversitesi Ekoloji Topluluğu rehberliğinde, sabah saatlerinde Tatvana 8 araç ile gelen Siirt Üniversitesi Renkli Düşünce Topluluğu öğrenci grubu, Van Gölü sahilinde kahvaltı yaptı.
     Topluluk Başkanı Uğur Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Siirtten 141 kişilik öğrenci grubuyla kente geldiklerini söyledi.
     Yılmaz, öğrencilere moral vermek ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla düzenledikleri gezi kapsamında kentin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulduklarını belirtti.
     Bitlis Eren Üniversitesi Ekoloji Topluluğu Başkanı Ensar Kaya ise Siirtten gelen öğrencilere Tatvan, Ahlat ve Adilcevazdaki tarihi ve doğal yerleri gezdireceklerini kaydetti.
     Eren Üniversitesi Ekoloji Topluluğu olarak rehberlik maksatlı gruba eşlik ettiklerini kaydeden Kaya, şöyle konuştu:
     Bitlis merkezde tarihi yerlerde yapılan geziden sonra Tatvana geldik. Burada Van Gölünün eşsiz güzelliğine karşı kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra Tatvanın doğal ve tarihi yerlerini gezeceğiz. Tatvan gezisinin ardından, Ahlat ve Adilcevaza geçeceğiz. Her iki ilçeyi gezip çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Böylelikle arkadaşlarımız, Van Gölü sahilinin güzelliklerini de görmüş olacak.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Yunus Okur
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Siirt Üniversitesi öğrencilerinin Bitlis gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER