Siirt Valisi Aydından Bayraktepe köyüne ziyaret

Siirt Valisi Aydından Bayraktepe köyüne ziyaret


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, merkeze bağlı Bayraktepe köyünü ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, beraberinde İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Feridun Yürekli, İl Müftüsü Faruk Arvas ile Bayraktepe köyüne giden Vali Aydın, vatandaşlarla görüşerek, köyün sorunları ile ilgili bilgi aldı.
     Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Vali Aydın, sohbet ettiği çocuklara şeker ve çikolata dağıttı.
     Bir süre önce vefat eden Nureddin Özbeyin ailesini ziyaret ederek, baş sağlığı dileyen Vali Aydın, burada yaptığı açıklamada, devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek, vatandaşların her türlü acılarını, üzüntülerini mutluluk ve sevinçlerini paylaştıklarını söyledi.
     Siirtin belde ve köyleri ile taziye kültürünün, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı örnek bir il olduğunu vurgulayan Aydın, Merhuma Allahtan rahmet, acılı ailesine de baş sağlığı diliyorum dedi.
     Özbeyin yakını Kenan Şehitoğlu ise, kendilerini acılı günlerinde yalnız bırakmayarak ziyaret eden Vali Aydın ve beraberindekilere teşekkür ettiğini belirtti.
     Bayraktepe köyündeki incelemelerini tamamlayan Vali Aydın, daha sonra Sağırsu Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Siirt Valisi Aydından Bayraktepe köyüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER