Siirtspor Kulubü Başkanı Batğı:

Siirtspor Kulubü Başkanı Batğı: "Borçlarını ödeyip, kulübü satacağım"


SİİRT (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor Kulübü Başkanı Zekeriya Batğı, borçlarını ödedikten sonra ligin bitiminde kulübü satışa çıkaracağını söyledi.
     Batğı yönetim kurulu üyeleri Alican Özkoyuncu, Ayhan Özgen ve Remzi Yıldırım ile bir pastanede düzenlediği basın toplantısında, iş adamlarının takıma sahip çıkmadığını ve yalnız bırakıldıklarını belirtti.
     Yönetime talip olmadıklarını, ancak iş adamlarının yaptığı teşvik ve verdikleri sözler üzerine bu zor görevi üstlendiklerini kaydeden Batğı, verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdi.
     Batğı, şöyle konuştu:
     "22 puanla aldığımız takımı 33 puana çıkardık. İkinci yarıda Kırıkhanspor ile en fazla puan toplayan takımız. Ligin bitimine iki hafta kaldı. Bu iki maçı da kazanıp ligde kalmak istiyoruz. Bu iki haftanın sonunda 1 milyon 250 bin lira tutarındaki borcu ödeyip, kulübü satacağım. Göreve geldiğimiz günden bu yana eski borç olarak 610 bin lira ödeme yaptık. Bizim dönemimizde Vali Ahmet Aydın 300 bin, iş adamı Ethem Sancak 200 bin, iş adamı Nihat Özdemir de 170 bin lira destek verdi. Halbuki bizim sezon sonuna kadar yapacağımızı ön gördüğümüz bütçe 2 milyon 250 bin lira. Benim bu kulübe verebileceğim destek 150-200 liradır. Bu durumda yapacağımız çok şey yok. Ligin bitiminde ibret için kulübü satışa çıkaracağım."
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Siirtspor Kulubü Başkanı Batğı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER