Silopide trafik kazası: 3 ölü

Silopide trafik kazası: 3 ölü -Yardım ettiği yaralıların, kardeşi olduğunu hastanede öğrendi


ŞIRNAK (A.A) - Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.
     Edinilen bilgiye göre, Habur Sınır Kapısından Silopi ilçesine doğru giden ve sürücüsünün kimliği ile plakası öğrenilmeyen otobüs, Hac Konaklama Tesisleri önünde, Şakir Uçumun (32) kullandığı 73 FA 963 plakalı ticari araca çarptı.
     Kazada sürücü Şakir Uçum olay yerinde hayatını kaybederken, araçta sıkışan Çetin Işık (37) ve kardeşi Reşat Işık (35) vatandaşların yardımıyla hastaneye götürüldü. Silopi Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Cizre ile Batmandaki hastanelere sevk edilen Çetin ve Reşat Işık kardeşler, yolda yaşamını yitirdi.
    
     -Yardım ettiği yaralıların kardeşi olduğunu hastanede öğrendi
    
     Bu arada, Çetin ve Reşat Işıkı sıkıştıkları araçtan çıkaranlar arasında yer alan Fadıl Işık, yardım ettiği yaralıların, kardeşi olduğunu hastanede öğrendi.
     Kazadan 10 dakika önce Habur Sınır Kapısından yurda giriş yaptığını belirten Fadıl Işık, "Kısa süre sonra kaza olduğunu görünce hemen aracı durdurup, araçta sıkışan yaralılara yardıma koştum. Çıkardığımız 2 yaralıyı hastaneye getirdik. Acilde yaralıların isimleri okununca kardeşlerim olduğunu öğrendim. Şoke oldum, ne yapacağımı bilmedim" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Demirhan / Özgür Ayaydın
     yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Silopide trafik kazası: 3 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER