Simavda cezaevinde eğlence etkinliği

Simavda cezaevinde eğlence etkinliği -Tutuklu ve hükümlüler, Almanyada yaşayan Recep Kuzunun düzenlediği etkinlikte müzik eşliğinde eğlendi


KÜTAHYA (A.A) - Simavda cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlüler, Almanyada yaşayan Recep Kuzunun (60) düzenlediği etkinlikte yemek yiyerek müzik eşliğinde eğlendi.
     Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Kasım Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Taşdelen, Cumhuriyet savcıları Musa Güney ve Ozan Azgıt, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Acar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile gurbetçi Recep Kuzunun katıldığı etkinlik, Simav Ceza ve Tutukevinin iç avlusunda yapıldı.
     Burada yemek yiyen tutuklu ve hükümlülere, piyanist Ali Karakaş tarafından konser verildi. Tutuklu ve hükümlüler, Karakaşın çaldığı müzik eşliğinde oynadı.
     Kuzu, AA muhabirine, tahliye olacağı günü bekleyen tutuklu ve hükümlülerin de özel bir gün yaşamaya hakları olduğunu düşündüğünü söyledi.
     Onları protokol üyeleriyle bir araya getirip müzik eşliğinde yemek yemelerine katkı sağladığını belirten Kuzu, Onları bir günlüğüne bile olsa mutlu görmek, beni de sevindirdi dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Simavda cezaevinde eğlence etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER