Simavda kent içi yolcu taşıma ihalesi

Simavda kent içi yolcu taşıma ihalesi iptal edildi -Taşımacılık işini belediye üstlenecek


KÜTAHYA (A.A) - Simavda, belediyenin düzenlediği kent içi yolcu taşıma ihalesine katılım olmayınca ihale iptal edildi ve taşımacılık işini belediyenin üstleneceği bildirildi.
     Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye denetimli özel halk otobüs hattı kiralanması ihalesine katılım olmadığını bildirdi.
     Bunun üzerine ihaleyi iptal ederek, taşımacılık hizmetini yeniden belediyenin yapmasını kararlaştırdıklarını belirten Karahan, Daha önce şehir içi otopark işini özelleştirdik ama özel teşebbüs bunda başarılı olamadı. Kent içi yolcu taşımacılığının özelleştirilmesi de başarısız oldu. Halkımızı güç durumda bırakmayacağız. Bu hizmeti de belediye olarak eskisi gibi 1 Temmuzdan itibaren biz sürdüreceğiz dedi.
     Karahan, Simav Belediyesinin kent içi yolcu taşımacılığında yaşanabilecek olumsuzluklarda her zaman hazır ve yeterli araçları olduğunu ifade ederek, elektronik kart uygulamasını sürdürerek 1 Temmuzdan itibaren yolcu taşımacılığına başlayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavda kent içi yolcu taşıma ihalesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER