Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi

Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi -Şehit Jandarma Uzman Çavuş Doğan memleketi Çorumda toprağa verildi -Kısa süre önce Şırnaka atanan Doğanın 25 günlük bir kız çocuğu olduğu öğrenildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


ÇORUM (A.A) - Şırnakın Uludere ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Doğan (25), Çorumda toprağa verildi.
     Şehidin cenazesi Merzifon Havaalanından karayolu ile Çoruma getirildi. Çorum Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezinde şehit için cenaze töreni düzenlendi.
     Törenin ardından cenaze merkeze bağlı Akdam köyüne getirildi
     Buradaki cenaze törenine anne Gökşen, baba Arap Doğan ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Sabri Başköy, Tokat Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özköse, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit Doğan, askeri tören eşliğinde köy mezarlığında toprağa verildi.
     Şehidin eşi Gülbahar Doğan ayakta durmakta zorluk çekerken kadın askerler tarafından teselli edildi, şehidin 25 günlük kızı Nil Karin ise her şeyden habersiz anneannesinin kucağında uyudu.
     Şehidin annesi ile babası yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.
     Şehit Doğanın askerlik görevinden önce Ankarada bayan kuaföründe çalıştığı, kısa süre önce Şırnaka uzman çavuş olarak atandığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay - Esma Aygün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Şırnakta askerleri taşıyan aracın devrilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER