Şırnakta halı sahanın istinat duvarının çökmesi

Şırnakta halı sahanın istinat duvarının çökmesi -Vali Özkan: -Enkaz altında 2 kişi sağ olarak çıkarıldı. Görgü tanıkları, enkaz altında 5 kişinin daha olduğunu söyledi. Bu kişilerin kurtarılmasına çalışıyor


ŞIRNAK (A.A) - Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, istinat duvarı çöken halı sahadaki enkazın altından 2 kişinin sağ kurtarıldığını söyledi.
     Atatürk Mahallesinde toprak kayması sonucu istinat duvarı çöken Uğur Spor Tesislerindeki enkaz altında kalanların kurtarılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Olay yerine gelen Vali Vahdettin Özkan da kurtarma çalışmasını yerinde izliyor.
     Vali Özkan, AA muhabirine, duvarın çökmesinin hemen ardından enkaz altında kalanların kurtarılması için kurtarma çalışmasına başlandığını belirterek, çalışmalara Şırnak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Şırnak Belediyesi ekiplerinin de katıldığını söyledi.
     Enkaz altında 2 kişinin sağ çıkarıldığını ifade eden Vali Özkan, Sağ çıkarılan 2 kişi, ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine sevk edildi. Görgü tanıkları, enkaz altında 5 kişinin daha olduğunu söyledi. Bu kişilerin kurtarılmasına çalışıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Şırnakta halı sahanın istinat duvarının çökmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER