Şırnakta İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Şırnakta İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı


ŞIRNAK (A.A) - Şırnakta İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.
     Valilik Toplantı Salonunda yapılan 2013 yılı İl Koordinasyon Kurulu birinci dönem toplantısının açılışında konuşan Vali Vahdettin Özkan, toplantının bir özeliğinin 2012 yılının son dönemi ve bütününü değerlendirmeye yönelik bir toplantı olduğunu söyledi.
     2013 yılının hedeflerini belirlerken temel verilerin üretilmesi yönünde, sektör bazında, kuruluşlar bazında yapılacak çalışmalara ilişkin bir tespit olacağını belirten Özkan, şöyle dedi:
     2013 yılında bütün kuruluşların yapacağı yatırımları, hukuki düzenlemeleri nasıl olacak, sektör programlarına ilişkin ekonomik ve sosyal politikalara ilişkin ve sektörlerin kuruluşlar bazında ele alınması, koordinasyonu izlenmesine ilişkin çalışma programlarını içermektedir. 2012 yılında 16 kuruluşun aralık ayı sonu itibarı ile 6 sektörde 467 proje için ayrılan ödenek miktarı 258 milyondur. Programlar ve projeler bazında Şırnaklı hemşehrilerimize sunmuş durumdayız. Sektörel bazda bakacak olursak ulaştırma sektöründe yüzde 93, tarımda yüzde 93, eğitimde yüzde 100 gerçekleşmeme durumu var.
     Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Osman Arslan, İl Emniyet Müdür Avni Usta, Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Güler, DSİ 10.Bölge Müdürü Sadullah Seven, İller Bankası 11. Bölge Müdürü Mehmet Güleken, TEİŞ 16. İletişim Bölge Müdürü Süleyman İlhan, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar ile diğer yetkililer katıldı.
    
     Muhabir: Cafer Balık / Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Şırnakta İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER