Şırnaktaki silahlı saldırı

Şırnaktaki silahlı saldırı -Saldırıda hayatını kaybeden AK Partili vekilin kardeşi Ramazan Dindar Cizrede toprağa verildi -Cenaze törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı


ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindarın kardeşi Ramazan Dindar, toprağa verildi.
     Cizrede dün akşam bayram alışverişi yaptığı sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerdin silahlı saldırısına uğrayan ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken yolda ölen Dindarın cenazesi, burada yapılan otopsinin ardından Cizreye geri götürüldü.
     Cizre Ulu Camide düzenlenen ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Gıda Tarım ve Köyişleri Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Oya Eronat ve Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Cizre Kaymakamı Şenol Koca ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından Dindar, Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
     Törenin ardından Eker ve Dindarın yakınları Ulu Camideki taziye evine geçerek burada başsağlığı dileklerini kabul ettiler.
    
     -Cenazeye yetişemedi-
    
     Bu arada saldırıda kardeşi Ramazan Dindarı kaybeden AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindarın, umre ziyareti dolayısıyla yurt dışında bulunduğu, bu nedenle yetişemediği için cenaze törenine katılamadığı belirtildi.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Şırnaktaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER