Sivasta cinsel istismar iddiası

Sivasta cinsel istismar iddiası -Sivas Valiliği: "Olayın üzerinden 3 aylık bir süre geçmesine rağmen yeni olmuş bir olay gibi yansıtılması onlarca Kangallı hemşehrimizi töhmet altında bırakmıştır. Abartılı ve gerçekleri yansıtmayan


SİVAS (A.A) - Sivas Valiliği, Kangal ilçesinde yaşandığı iddia edilen cinsel istismar haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Bazı görsel ve yazılı basında ilimiz Kangal ilçesinde gerçekleştiği iddia edilen cinsel taciz konulu abartılı haberlere istinaden açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur" denildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     "26 Ocak 2013 günü Kangal ilçesi polis merkezine yapılan ihbarda bir şahsın bir evde zorla alıkonulduğu ve cinsel saldırıya maruz kaldığı ihbarı üzerine, polis olaya müdahale etmiş, savcılık talimatıyla şüpheli ve mağdurun alınan ifadesi sonucu 27 Ocak 2013 günü şüpheli tutuklanmış, yapılan soruşturma üzerine başka bir gözaltı veya tutuklama olmamıştır. Olayın üzerinden 3 aylık bir süre geçmesine rağmen yeni olmuş bir olay gibi yansıtılması onlarca Kangallı hemşehrimizi töhmet altında bırakmıştır. Abartılı ve gerçekleri yansıtmayan bu tarz haberlerle Sivas ve Kangal kamuoyu incitilmiştir. Hiçbir hukuki delili olmaksızın bu tür yayıncılığın devam etmesinden duyduğumuz üzüntüyü kamuoyu ile paylaşırız."
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivasta cinsel istismar iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER