Sivasta yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı

Sivasta yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı


SİVAS (A.A) - Sivasın Suşehri ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 12 kişi yaralandı.
     Antalyadan Bayburta giden Ali Coşgun (34) yönetimindeki 29 DC 229 plakalı yolcu otobüsü, Zara-Suşehri Karayolunun 25. kilometresindeki Geminbeli mevkisinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.
     Otobüsün yedek şoförü Recep Özdoğan (43) ve 11 yolcu yaralandı. Yaralılardan 4ü Suşehri Devlet Hastanesine, 8i ise Zara Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralılardan Cansu Düzenli (20) ve Kemal Ünal (54), Suşehri Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Sivasa sevk edildi.
     Sürücü Çoşgun ve muavin ile 4 yolcu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yolun Suşehri istikametinin sağ şeridini kapatan otobüsün kaldırılması için çalışma başlatıldı. Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suşehri Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, yolda önlem aldı.
     Yedek şoför Özdoğan, otobüste toplam 15 yolcunun bulunduğunu belirterek, Otobüsün yatak bölümünde uyuyordum. Bir gürültüyle uyandım. Otobüs, kaygan zeminden dolayı devrilmişti. Çok şükür can kaybımız yok dedi.
     Kazada yaralanan Şengül (52) ve Kemal Ünal çiftinin, Suşehri Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memurunun anne-babası olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivasta yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER