Sivastan kısa kısa

Sivastan kısa kısa -Altınyayla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi


SİVAS (A.A) - Altınyayla ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
     İlçe müftülüğü tarafından spor salonunda gerçekleştirilen programda, Edirne Selimiye Camii imam hatibi Mesut Kurbani ile Altınyayla Şafak Cami imam hatibi Mehmet Çoban, ezan okudu.
     Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçanın "Hazreti Peygamber ve İnsan Onuru" konulu konferans verdiği programda, sema gösterilerine de yer verildi.
     Programa, Altınyayla Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaya, Altınayayla Belediye Başkanı Yasin Altınkaynak, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Şarkışla Müftüsü Mehmet Cingöz, Altınyayla Müftüsü Metin Akbaş ve çok sayıda konuk katıldı.
    
     -Suşehri ilçe müftülüğü tarafından bilgi-kültür yarışması düzenlendi-
    
     Suşehri ilçesinde de hafta dolayısıyla kuran kursu kursiyerlerine yönelik bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.
     Hazreti Ebubekir Camii Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya, Karşıyaka, Kösesüleyman, Arpacı ve Beydeğirmeni köyünde bulunan kuran kursu kursiyerleri katıldı. Yarışmada, Beydeğirmeni köyünden katılan kursiyer birinciliği, Arpacı köyünden katılan kursiyerler ikinciliği, Kösesüleyman köyünden katılan kursiyerle ise üçüncülüğü elde etti.
     Suşehri İlçe müftüsü Bekir Civriz, yarışmaya katılanları ve derece alanları kutladı. Civriz, "Çocuklarımıza sahip çıkalım. Onlara dinimizi, namazı ve Kuran okumasını öğretelim, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için çalışalım" dedi.
     Programın sonunda dereceye giren yarışmacılara hediyeler verildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş-Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sivastan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER