Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneğinden Kocacıka ziyaret

Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneğinden Kocacıka ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Selahattin Yasak, dernek yöneticileriyle birlikte Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacıkı makamında ziyaret etti.
     Dernekten yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kocacık, üniversite olarak derneğe maddi ve manevi destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
     Üniversite kampüsü ve ilçelerde bulunan yüksekokul yerleşkelerinin fotoğraflanması konusunda bir proje geliştirildiği takdirde bu çalışmanın değerlendirileceğini belirten Kocacık, Çekilecek fotoğraflarla gelecek kuşaklara bırakılacak kültürel bir mirasın aracısı olmaktan da memnun oluruz. Düzenleyeceğiniz etkinliklere katılmaktan da mutluluk duyarım ifadelerini kullandı.
     Dernek Başkanı Selahattin Yasak ise kısa adı Fotoğraf Evi olan derneğin kurulma aşamaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     Amaçlarının fotoğrafseverlere bu sanat dalını öğretmek olduğunu aktaran Yasak, çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini, fotoğraf sanatı ile uğraşanları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Ziyaretin sonunda dernek yöneticileri, Rektör Kocacıka Kızılırmakın fotoğrafını hediye etti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneğinden Kocacıka ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER