Sivaslı Kick Boksçu Güler, Avrupa Şampiyonasına

Sivaslı Kick Boksçu Güler, Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor


SİVAS (A.A) - SivasKick Boksçu Mükremin Güler, Romanyanın başkenti Bükreşte düzenlenecek olan Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasına hazırlanıyor.
     Kick Boks Milli Takım Antrenörü Ekrem Arıs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırşehir ve Şanlıurfada düzenlenen müsabakalarda Türkiye şampiyonu olan sporcuları Mükremin Gülerin Sivastaki hazırlıklarını tamamladıktan sonra Ankara Elmadağda kampa girdiğini söyledi.
     Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasının 24 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında Bükreşte yapılacağını ifade eden Arıs, milli takım kampındaki çalışmalarının 23 Kasıma kadar devam edeceğini bildirdi.
     Sporcusuna güvendiğini belirten Arıs, şampiyonadan dereceyle dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Antrenör Arıs, Mükremin Güler, geçtiğimiz yıl İtalyanın Lignano Sabbiadoro kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Bu şampiyona da inşallah ülkemizi başarıyla temsil ederek Avrupa şampiyonu olmasını arzu ediyoruz dedi.
     Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasında 75 kiloda yarışacak olan Mükremin Güler ise Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek inşallah Avrupa şampiyonu olmak istiyorum. Antrenörümden büyük destek görüyorum. Geçtiğimiz yıl ikinci olduğum şampiyonada bu seneki hedefim birincilik diye konuştu.
     Güler, şampiyonaya Türkiyeden 30 sporcunun katılacağını belirtti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivaslı Kick Boksçu Güler, Avrupa Şampiyonasına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER