Sivaspor Teknik Direktörü Çalımbay:

Sivaspor Teknik Direktörü Çalımbay: Sivassporla anlaşma imzalarken, Beşiktaştan teklif gelirse, bana izin verin diye bir şart koydum -Sivassporun başındayım ve tek düşüncem takımımın başarılı olması (Fotoğraflı-


BOLU (A.A) - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı-beyazlı kulüple sözleşme imzalarken, Beşiktaştan teklif alması halinde kendisine izin verilmesi yönünde bir şart belirttiğini açıkladı.
     Çalımbay , AA muhabirine, yeni sezona Bolunun Gerede ilçesinde 1 Temmuzda başlayacaklarını belirterek, iki haftalık Bolu kampının ardından yurt dışında da iki hafta kamp yapacaklarını söyledi.
     Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen adaylar arasında yer aldığının hatırlatılması üzerine Çalımbay, İki takım için de hayırlısı olsun. Sivassporla anlaşma imzalarken, Beşiktaştan teklif gelirse, bana izin verin diye bir şart koydum. Bunu onlar da olumlu karşıladılar. İlla olacak diye de bir şey yok. Şuan Sivassporun başındayım ve tek düşüncem takımımın başarılı olması. Beşiktaştan teklif gelmedi. Yazılanlar, çizilenler oldu ama öyle bir şey yok ifadelerini kullandı.
     Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anımsatan Çalımbay, 4 transfer yaptık ama 4-5 oyuncu daha alacağız. Görüştüğümüz yabancı ve genç arkadaşlarımız var dedi.
     (EG-ÖÜ-KMK-MTE)
<< Önceki Haber Sivaspor Teknik Direktörü Çalımbay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER