Sivassporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları

Sivassporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları -Orta saha oyuncusu Erman Kılıç: Artık kazanma vaktimiz geldi diye düşünüyoruz. İyi konsantre olduk ve takım halinde hareket ederek, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum -Aatif


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Ligde hafta sonu sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenmana, sakatlıkları bulunan Ümit Kurt ve Murat Akça katılmadı.
     Milan Cernynin takımdan ayrı çalıştığı idmanda, ısınma hareketlerinin ardından futbolcular top sektirdi. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.
    
     -İdman öncesi kurban kesildi-
    
     Bu arada, ligde son 3 maçını 1-0lık skorlarla kaybeden Sivassporda, takım üzerindeki şanssızlığın kırılması için antrenman öncesi dualar eşliğinde kurban kesildi.
     Kurban kesimi sırasında, kulübün genel müdürü Cafer Kaplan, yardımcı antrenörler ve futbolcular hazır bulundu.
    
     -Erman ve Aatifin görüşleri-
    
     Orta saha oyuncusu Erman Kılıç, idmanda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor maçının zor geçeceğini belirterek, Saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmamız gereken bir maç. Bizim de artık kazanma vaktimiz geldi diye düşünüyoruz. İyi konsantre olduk ve takım halinde hareket ederek bu maçı kazanacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Kılıç, taraftarlardan bu zorlu maçta takımı desteklemelerini istedi.
     Aatif Chahechouhe ise bu maçın Sivasspor camiası için çok önemli olduğunu söyledi. Son 3 maçta iyi oynadıklarını, galibiyeti hak ettiklerini ama kazanamadıklarını anlatan Aatif, O yüzden bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanmalıyız dedi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivassporda Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER