Siverekteki sağanak

Siverekteki sağanak -Belediye Başkan Yardımcısı Gelener: Sabahtan bu yana aralıklarla etkili olan yağış nedeniyle yaklaşık 200 civarında ev ve iş yerini su bastı


ŞANLIURFA (A.A) - Siverekte akşam saatlerinde yeniden etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları meydana geldi.
     Sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkisini artıran sağanağın ardından akşam saatlerinde yağışla birlikte etkili olan şiddetli rüzgar bazı ağaçları devirdi, enerji nakil hatlarına zarar verdi.
     Şehir içi trafikte araçların hareket etmekte zorlandığı yağış nedeniyle bazı sokakların yanı sıra ev ve iş yerlerinin bodrum katlarında su baskınları oldu.
     İlçede sabah saatlerinden itibaren yoğun mesai harcayan itfaiye ekiplerinin biriken suları tahliye çalışmaları devam ediyor.
     Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sabahtan bu yana aralıklarla etkili olan yağış nedeniyle yaklaşık 200 civarında ev ve iş yerini su bastı dedi.
     Belediye bünyesinde 100 kişilik ekibin ihbarları değerlendirdiğini ve en kısa sürede müdahale ettiğini anlatan Gelener, yağış nedeniyle oluşan maddi hasarın tespitine yönelik çalışmaların da sürdüğünü bildirdi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Siverekteki sağanak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER