Sokak hayvanları için kermes

Sokak hayvanları için kermes -ÇÜ Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, geliri sokak hayvanlarının sağlık ve gıda ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere kermes düzenledi


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ilçedeki hayvan barınağına tıbbi malzeme ve gıda maddesi yardımında bulunmak amacıyla kermes düzenledi.
     Belediye Başkanı Kazım Özgan, Göçyolu Muhsin Yazıcıoğlu Parkındaki kermesin açılışında,öğrencileri, sokak hayvanları konusundaki duyarlılıkları ve anlamlı girişimlerinden dolayı tebrik etti. Yüksekokulun bilgisayar teknolojileri bölümü başkanı Adnan Gökten ise gıda kermesini gönüllü öğrenciler ve yardımseverlerin katkısıyla düzenlediklerini söyledi.
     Elde edilecek gelirle barınağa tıbbi malzeme ve gıda maddesi almayı planladıklarını belirten Gökten, şunları kaydetti:
     "Öğrencilerimiz, ilçe halkımızda var olan hayvan sevgisini tetiklemek ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla böyle bir girişimde bulundu. Yerel yönetimlerin de bu konudaki desteğinin artarak devam etmesi gerekiyor. Kozanda hasta ve sakat hayvanlar var. Vatandaşlarımızın duyarlı destekleri ve yardımları ile bu hayvanlarımıza el uzatılacak."
     Öğrenciler de kermesi, insanların hayvan haklarına saygılı olmaları ve hayvanlara şefkat ve sevgi ile yaklaşmalarına katkı sağlamak, sokak hayvanların da yaşamaya ve sevgiye hakkı bulunduğunu anlatabilmek için düzenlediklerini belirttiler.
    
     Muhabir: Volkan Varan/Ali Güreli
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Sokak hayvanları için kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER