Sökede trafik sorununu motorize ekipler çözecek

Sökede trafik sorununu motorize ekipler çözecek


AYDIN (A.A) - Sökede şehiriçi trafiğini daha akıcı hale getirmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarınca alınan iki motosiklet göreve başladı.
     Söke Ticaret Odası ve Ticaret Borsası tarafından satın alınan iki adet motosikletin donanımları Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından sağlanırken, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan törenle hizmete giren motosikletler tanıtıldı.
     Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, ilçe halkının uzun süredir şikayet ettiği trafik sorununun motorize ekiplerle bir nebze azaltılacağını belirterek, İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezindeki trafik sorununu en aza indirmek için üzerine düşen görevi yapıyor. Sökenin sokakları dar ve bazı yollar tek yönlü. Motosikletler ile bu işin daha çabuk çözüleceğini düşündük dedi.
     Motosikletleri alan ve donanımlarını sağlayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Demirezer, Sökelilerin kendi meselelerini çözmede bir hayli iddialı olduğunu dile getirdi.
     Demirezer, Sökenin trafik sorununun çözümünde belediyeye de görev düştüğünü belirterek, İlçede yolların araç trafiğine uygun hale getirilmesi, yeni güzergahların açılması belediyenin görevi. Her iki kurum koordineli çalışırsa sorun çözülür diye konuştu.
    
     Muhabir: Muzaffer Yasvaşoğlu / Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Sökede trafik sorununu motorize ekipler çözecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER