Somada kömür madenindeki yangın

Somada kömür madenindeki yangın -Kaymakam Abdulkadir Karataş, yangında yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti


MANİSA (A.A) - Soma Kaymakamı Abdulkadir Karataş, özel bir şirkete ait kömür madeninde çıkan yangında yaralanan işçileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
     Karataş, Darkale köyündeki kömür madeni ocağında çıkan yangında yaralanan işçilerin tedavi gördükleri Beşyol Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
     Durumu iyi olan yaralılarla görüşerek, geçmiş olsun dileklerini ileten Karataş, ziyaret sonrası hastane önünde bekleyen işçilere hitaben, yaralılar arasında hayati tehlikesi olan işçinin bulunmadığını belirterek, Yoğun bakımda olan arkadaşlarınız yok, içiniz rahat olsun. İyileştiklerinde iz kalmayacak. Akciğer filmleri çekildi sorun yok. Hekim arkadaşlarımız gerekli incelemeleri yaparak arkadaşlarınızla sürekli ilgileniyorlar. Bu durum neden kaynaklandıysa gereği yapılır. Bizler de bu konunun takipçisiyiz. Rahatlıkla işinize dönebilirsiniz dedi.
     Somanın Darkale köyündeki özel bir işletmeye ait kömür madeninde, yanıcı tozların tutuşması sonucu yangın çıkmış, ocakta çalışan işçiler Ramazan Yıldız (34), Recep Kaya (24), Sedat Yalvarmaz (26), Hikmet Akçakaya (30), Abdullah Hadımlı (33), Erkan Uçkun (30), Mustafa Koç (27), Sinan Üstünyer (28) ve Hasan Eser (31) yaralanmış, 2 işçi de çıkan dumandan etkilenmişti.
    
     Muhabir: Soner Övümlü
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Somada kömür madenindeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER