Sorgun, Akyurt Belediyespor maçına hazırlanıyor

Sorgun, Akyurt Belediyespor maçına hazırlanıyor


YOZGAT (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor hafta sonu evinde oynayacağı Akyurt Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Teknik Direktör Ferda Cevizci tarafından Kurban Bayramı öncesi 5 gün izin verilen ve geçtiğimiz Pazar gününden itibaren toplanarak Akyurt Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan Sorgun Belediyesporda, sakatlığı devam eden Kaptan Kamil ile Ankara Adliyespor maçında kırmızı kart görerek üç hafta ceza alan Gökhan bu hafta da takımdaki yerini alamayacak.
     Teknik Direktör Cevizci, fikstür olarak avantajlı bir döneme girdiklerini, hafta sonu oynanacak Akyurt maçıyla birlikte üst üste oynayacakları 4 maçı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini belirtti.
     Cevizci, Takım olarak deplasmanlarda daha iyi futbol oynuyoruz. Zonguldak maçında yakaladığımız pozisyonlardan birini gole çevirsek sonuç çok farklı olabilirdi. Geriye bakmanın bir anlamı yok. Önümüzde daha çok oynanacak maçımız var. Kurban Bayramı nedeniyle lige ara verildi. Bu arayı iyi değerlendirip Akyurt Belediyespor maçına hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçtan mutlak üç puan bekliyoruz. Hiçbir maçtan üç puan almak öyle kolay değil. Bunun bilincindeyiz ve mücadele ederek bu puanları alacağız dedi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgun, Akyurt Belediyespor maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER