Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı:

Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı: -Yeni eğitim öğretim yılı genel olarak sorunsuz başladı


YOZGAT (A.A) - Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yeni eğitim öğretim yılının genel olarak sorunsuz başladığını söyledi.
     Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatil süresince yürüttükleri çalışmalarla 12 yıllık yeni eğitim sistemine hazırladıklarını belirtti.
     Yaz tatilinde okulların onarım, tadilat ve tamirat işlerinin tamamlandığını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:
     Okullarımızın onarımı için 382 bin lira harcamadık. TOKİ konutları bölgesindeki 14 derslikli okulun kaba inşaatı tamamlandı. Yeni binasına taşınan Mustafa Tekgül Anadolu Lisesinin ufak tefek sorunlarını gidermek için çalışıyoruz. Mevlüde-Ahmet Doğanay Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesine yapılan 200 yatakkız öğrenci yurdu binasının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf ediyoruz. Anadolu İmam Hatip Lisesine bağlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesine yapılması planlanan 200 yatak kapasiteli erkek öğrenci yurdunun ihalesi tamamlandı. Anadolu Ticaret Meslek Lisesi bahçesine 200 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapılması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürcüğüne teklifte bulunuldu. Agahefendi İlköğretim Okulu ile Sorgun Anaokuluna doğalgaz bağlandı. İlkokul ve orta okullarımızın yakacak alımı tamamlandı. İlkokul taşıma ve yemek ihaleleri yapıldı. Yeni eğitim öğretim yılı genel olarak sorunsuz başladı.
     Sorguna 160 öğretmen atandığını belirten Yazıcı, yeni öğretim yılının eğitim çalışanları ve öğrenciler için başarılı geçmesini diledi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER