SP Genel Başkanı Kamalak:

SP Genel Başkanı Kamalak: -Kurtuluş Savaşında başı çeken, binlerce şehit veren üç büyük ilimize patriot füzeleri getirilmektedir. Bu münasebetle biz patriota hayır diyoruz -(20 Ocakta yapılacak Patriotlar gelmesin, biz geliy


KONYA (A.A) - Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 20 Ocakta İskenderunda yapılacak Patriotlar gelmesin, biz geliyoruz mitingi ile ilgili, Değerli dostlarım şimdi bir not geldi. İskenderundaki miting yasaklanmıştır dedi.
     Kamalak, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Konyada, İplikçi Camisinde Cuma namazı kıldı.
     Namazın ardından bir grup partiliyle birlikte basın açıklamasının yapılacağı Zafer Meydanına gelen Kamalak, önemli bir tehlikeye dikkat çekmek için Konyada olduklarını belirtti.
     İslam alemini bölüp parçalamak amacıyla hazırlanmış olan Büyük Ortadoğu Projesinin adım adım uygulandığını savunan Kamalak, şu an oynanan bütün oyunların nihai amacının büyük İsrail devletini kurmak olduğunu dile getirdi.
     Kamalak, Türkiyenin 28 noktasında NATO ve ABD birliklerinin üslerinin bulunduğunu öne sürerek, sözlerine şöyle devam etti:
     Bunlar yetmedi, ilaveten hatırlayacaksınız geçtiğimiz yıl Malatyanın Kürecik beldesine bilinen adıyla füze kalkanı yerleştirildi. Kurtuluş Savaşında başı çeken, binlerce şehit veren üç büyük ilimize patriot füzeleri getirilmektedir. Bu münasebetle biz patriota hayır diyoruz. Değerli dostlarım, şimdi bir not geldi. İskenderundaki miting yasaklanmıştır. Efendim, evet miting yasaklanmıştır. Değerli arkadaşlarım, Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Bir vatan şairimiz Orhan Şaik Gökyay bir şiirinde; Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Sencileyin hasmı rüyada değil, topun namlusunda görenlerindir diyor. Biz de diyoruz ki; bu vatan, vatan için işin gereğini yapanlarındır. İşin gereğini yapmamız lazım.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber SP Genel Başkanı Kamalak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER