Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Teknik Direktörü Bölükbaşı: -Hep birlikte güzel işler yapmak için çaba sarf edeceğiz


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, genç bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını ve güzel işler yapmak için çalışacaklarını bildirdi.
     Bölükbaşı, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, genç oyunculardan oluşan kadrosuyla gelecek sezon başarılı olmak istediklerini söyledi,
     Açıklamasında, oyuncularına güvendiğini belirten Bölükbaşı, Çok yetenekli, öğrenmeye ve gelişime açık oyuncularım var. Hiçbir zaman mazeretlerin arasına sığınmadım. Mevcut kadromuzla çok çalışacağız, eksiklerimizi gidereceğiz. Kolay olmayacağını biliyorum. Bu zorlu bir süreç ancak ben, hem kendime hem de oyuncularıma inanıyorum. Hep birlikte güzel işler yapmak için çaba sarf edeceğiz ifadesini kullandı.
     Bölükbaşı, gelecek sezon hazırlıkları kapsamında ilk dönem çalışmalarını Rüstemler Tesislerinde yapacaklarını dile getirerek, Boluda kamp çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.
     Yeşil siyahlı ekipte uzun vadeli çalışmaların içinde olmak istediğini kaydeden Bölükbaşı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Hepimizin bunun farkında olması lazım. Uzunca bir süre bunu gerçekleştiremedik. Sonunda geldiğimiz nokta burası. Önemli olan kalıcı olmak ve süreklilik. Hepimizin kabul etmesi gerekiyor ki yoğun bakımdan çıkan bir takım var. Bu dönem çok önemli. Bu dönemi sağlıklı ve planlı bir şekilde gerçekleştirmeliyiz. Bu takımın koşacağı günler de gelecektir. Konu, Sakaryaspor olunca her an her şey farklı olabiliyor. Bu takım çok önemli bir isme ve geçmişe sahip.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan / Atakan Çelik
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER