Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Tokatspor, teknik direktör Namık Altunsoy ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı -Altunsoy: Kimse merak etmesin, Tokatspor geçen sezon ki durumundan daha iyi bir durumda olacak


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, teknik direktör Namık Altunsoy ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
     Tokatspor Tesislerinde düzenlenen törende konuşan kulüp başkanı Mustafa Şahin, iki hafta önce göreve geldiklerini hatırlattı. İki haftadır yönetim olarak yoğun çalışma içinde olduklarını belirten Şahin, Namık hocayla telefonda görüştüm. Hoca daha sonra Tokata geldi. 4 gün boyunca konuştuk. 4 gün sonunda her konuda anlaştık. Hocamızla bugün de sözleşme imzalıyoruz. Transferde görüştüğümüz oyuncular var. Transfer netleşince bunu kamuoyuna açıklayacağız diye konuştu.
     Teknik direktör Namık Altunsoy ise tekrar yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, Tokatspor ile bugün 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Tokatspor geçen sezon kötü bir sezon yaşadı. Son hafta ligde kalmayı başardı. Biz de geçmişte böyle günler yaşadık. Transferde öncelik Tokatsporun menfaatleri olacak. Kimse merak etmesin, Tokatspor geçen sezon ki durumundan daha iyi bir durumda olacak dedi.
     Konuşmaların ardından Şahin ve Altunsoy resmi sözleşmeye imza attı.
     Tokatsporun eski futbolcusu ve teknik direktörü Namık Altunsoy, kariyerinde bordo-beyazlı ekipte önemli başarılara imza atmıştı. Tokat ekibi, Altunsoy yönetiminde 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında Türkiye Kupasında gruplara kalmıştı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER